Perşembe, Mayıs 19

Depremle Gelen Kız (:

Blogumun hala yaşıyor olduğunu görmek çok güzel!

Takipçi listemde artış olduğunu görmek hatta. Oradaki 150 kişiye, umursayan, umursamayan herkese teşekkür ediyorum. Artık dönüş zamanı. Tamamen.
Şu yazmadığım süre içinde hayatımda değişmeyen tek şey kafamın üzerindeki kocaman topuz ve babamın tişörtlerini giyiyor olduğum gerçeğidir. Çok şey değişti, çok şey kazanıldı, çok şey yitirildi. Ve sevgili blogum, sevgili bloggerlarım söylemek istediğim tek şey; Mutluyum! 

Yeniden, nefes alan, bolca su içen, limonlu dondurmaya aşık, kışlardan nefret edip yaza aşık olan,  canı sıkıldıkça dans eden, hatta elinde olduğu her dakika dans eden, kardeşiyle evciliğimsi saçmalıkta oyunlar oynayan, erik yiyen, limon yiyen, hatta ne bulsa yiyen, otobüste müzik dinlemeden yarım saatlik yola bile katlanamayan, izlediği filmlerin yüzde altmışında ağlayan ve genellikle ağlatan filmlerin güzel olduğunu düşünen, loş ışığı ve sessizliği bozan güzel bir sesin tınısını hiç bir şeye değişmeyen Merve'yim. Yazdıklarım, söylediklerimden çok daha değerli. Ve kendimi bu zevkten, bu mutluluk ve bu rahatlıktan alıkoymamalıydım. Öncelikle bu sebeple başıma balta atarmışçasına "Merve, neden artık blogger'a  yazmıyorsun." diyen Neşe'ye milyonlarca kez teşekkür ediyorum tekrar ve tekrardan. :)

Biriktirdiğim tonla şeyi bir gecede buraya boşaltmayacağım. Blogger hesabımı alırken tek korkum şuydu: Ya hiç susamazsam! Twitter hesabımı neden hiç takmıyor olmamı anlamış olmalısınız. Beynimdekileri oraya aktarabilmem için 30 twit birden atmam gerekir. Bloga yazmamak için de sebeplerim vardı, ama artık -çok şey değişti-. Ve vov, gerçekten çok özlemişim. Şimdilik , İyi geceler bloggerlar. :)

Bu arada deprem oldu, elim ayağım titriyor çaktırmayın.

11 yorum:

  1. Dönüşünün bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim, panelde postunu görünce bi' sevindim, hemen girip bakayım dedim -ki o da ne? Yazında adım da geçiyormuş meğer. Ben teşekkür ederim asıl bizi burada yalnız bırakmadığın için canım(:

    Ve son olarak belirtmek istiyorum ki Bursa fena sallandı, cidden acayip korktum.

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım sizleri, bizleri, herkesleri korusun. Deprem korkum hat safhadadır, daha yeni sakinleşebildim.
    Buraya dönmek güzel ya, zaten düşünüyordum ama olmuyordu bir türlü. Sen yazma dürtümü depreştirdin. Adın geçmez mi hiç, rica ederim. :)

    YanıtlaSil
  3. hoşgelmişsin ; aa limonlu dondurma aşığı :|ben bi kendimi biliyodum :

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz.ben de uzun sonra yeni döndüm bluguma.:)

    Yitirilenlerden sonra mutluluğa ulaşmanız güzel, bende tez vakit ulaşmak istiyorum.:)

    YanıtlaSil
  5. Hoşbuldum hero. Limonun her türlüsü aşktır. Kapalı dondurma (buz parmak haricinde) pek sevmem, benim favorim açık ve limon & vişne ikilisi. Ekşi her zaman en iyisi ya. :)

    Mavi Tutku hoşbuldum. Umarım ulaşırsın hatta yitirilen şeylerin ardından ağlamayı kestiğinde etrafın hala güneşli ve çiçeklenmiş olduğunu görebileceğine inanıyorum. Gözleri yaştan buğulu iken insanlar çok şeyi gözden kaçırıyorlar. Mutluluklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  6. ekşimiş insanlara inat ekşiii (=
    evet bende yazlık yerlerde ki o açık limonlu dondurmaya aşığım .. limonlu dondurmayla bizim kisi bir yaz aşkı yani : -

    YanıtlaSil
  7. Ooo yaz geliyor, mutlu birliktelikler dilerim. :)

    YanıtlaSil
  8. benim mutlu olacağım kesin ama limonun ruh halini düşünemiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. oleeey! bu aldığım en güzel haber çok mutlu oldum bebeğim evet artık içini bol bol dök ve biz de okuyalım güzel mervecim.. :)
    limon aşıkları ikimiz, dondurmasını da afiyetle yeriz :)

    YanıtlaSil
  10. Canımm benımm ozledıkk senıı gell artık blog hayatınaa :)

    YanıtlaSil
  11. Hero limon bizlere bir lütuf hiç alınacağını zannetmiyorum rahat ol sen. :D

    Mia'cıım yorumunu beklediğim insan! Teşekkür ederim. Tabii limonsuz hayat mı geçermiş. Dondurması da kendisi de herşeye verdiği tat da ..........

    Vesselam ben de sizleri çok özledim canım. Buradayım artık çok teşekkür ederim. :)))

    YanıtlaSil