Salı, Ekim 5

Birer Misafiriz Hayatlarımızda


Şimdi hepimizin de ortak bir fikri vardır heralde. Sevgili Cem Yılmaz'ımın da deyişiyle karbonfiber değiliz ki anasını satıyım sonsuza giden hayatlarımız olsun. Hepimiz, kendi hayatlarımızın misafirleriyiz. Hayatın hep fazla misafirperver olduğunu söylemeyeceğim fakat böylesi sanırım daha iyi. Bir piramitin içinde sağa sola dolanıp çıkış yolunu aramak gibi. Bana hayatında bir tane bile hata yapmayan bir adamı getirin, bir sizin iki onun alnından öperim. Daldan dala atladığımın farkındayım. Ama aklımdaki düşünceler hızlı işleniyor, örgü örmek gibi incik cincik işleri de hep bu yüzden beceremem zaten. Aklıma hep farklı şeyler gelir ve onları örmek isterim, sonra topyekün vazgeçerim. Her neyse daha fazla dağılmadan devam edeyim.
Yaşadığımız ev, gittiğimiz okul, alışveriş yaptığımız bakkal-market, merdivenlerini arşınladığımız binamız, üzerinde uyuduğumuz yatağımız. Hepsi bu legodan hayatımızın parçaları. Büyüdükçe bir parça daha eklense de gidişat hiç değişmiyor. Umarım bu monoton hayatlarımızdan bir kaçımız sıyırır kendini. Umarım bu misafirlikten iyi ağırlanarak kalkar hakkedenlerimiz.

Bir alıntıyla uğurluyorum sizleri;
Maskelerinizi kuşanıp, yalanlarınızı çoğaltın. Hepiniz mezarısınız kendinizin.

İyi günler.

5 yorum:

  1. Canım Şu Yazı Bitiminin Alltında Sol Alt Köşede M.Kumsal İmzalarını Nasıl Eklıyorun Copy Paste Mı Yapıyorsun Her Paylaşımda :)

    YanıtlaSil
  2. Im hayır, imzamın üzerine tıkladığında mysignature diye bir siteye gidiyor bak. Üye olarak oradan kendi imzanı oluşturup html sini albilirsin. sonra yazılarının altına yapıştırırsın. :)

    YanıtlaSil
  3. Biliyorum O Siteyi :)) Dediğim Gibi Yapıştırıcaz Hep :D

    YanıtlaSil
  4. Bitanem HTML si Nerede Yaptım da :s

    YanıtlaSil
  5. Um canım o kısım baya karışıktı ya. :/
    Ben bile hatırlamıyorum nasıl bulduğumu.

    YanıtlaSil