Pazar, Ekim 24

Dizi Koması!





Resmen şu aralar "dizi koması"ndayım. Artık ne izleyeceğimi seçemiyorum diziport.u açtığımda. Ay ne kadar sinir bozucu. Ki iki hafta izlemediysem, hep ayıp etmişim, terketmişim falan gibi hissediyorum. Sevgili Türk televizyonlarından umudumu keseli çok oldu. Oradan eskiden takip ettiğim diziler var elbet. Herkes bir Çemberimde Gül Oya izlemiştir canım. Ya da bir Asmalı Konak. Ne bileyim başka ne izlemişimdir. Sihirli Annem kolikliğim ailecek bilinirdi. Misafirleri gram takmayıp televizyon başında Sihirli Annem izlediğim günler var. Tamam canım, utanmamı gerektirecek birşey olabilir ama o dizi sıcak geliyordu nedense. Sonra asıl dizi sapkınlığım LOST ile başlaadı. Ve bunu kesinlikle söylemek zorundayım. Ben Lost aşığı bir insanım . O bitene kadar ölerek izledim. Bittikten sonra da ardından hiç laf ettirmedim, onu da eklemek gerek. Sonrasında neler neler neler izlemedim-izlemiyorum ki. Mesela The Tudors. Boleyn serisini kitaplarından aşkla takip ederken o bana çok güzel harman oluyor. Biraz biraz filmin vasatlığını unutturuyor. Biraz diyorum çünkü onun da sinir bozucu yanları var elbet. Herneyse, başka. Leverage. O diziye bayılıyorum! "Kötü insanlar tarafından haksızlığa uğrayan iyi insanları koruyan kötü insanların dizisi." Onu hep böyle tanımlamışımdır kimse hiç birşey anlamamıştır. Bir planlayıcı-bir dolandırıcı-bir hırsız-bir dövüşçü ve bir hacker dan oluşan birgrup işte. İzleyin onu bence. Kaliteli bir dizi. Bu yaz da Pretty Little Liars'a başladım. Tabi o sezon finali yaptı ve ocakta başlayacak. Ama gerçekten meraktayım. PLL şu resimle sezon arasında karnıma ağrılar sokmayı başardı yani.

 
Herneyse işte. Ondan önce yarım bıraktığım onca dizi var. Bir ara Skins izlerdim Baktım bu gençlerin durum kötüye gidiyor. Bıraktım. Sonra Gossip Girl'ü ilk sezon çok büyük heyecanla izledim ama ikiye gelince bıraktım. Sonra Duff'ımın 3. sezonda katılacağı haberleri çıkmaya başlayınca tekrar başladım. 2. sezonu jet hızıyla bitirip 3. sezona geçtim. Ama 10. bölümdü sanırım ya da 11. hatırlamıyorum. Hill'im gitti. Bende diziyi bıraktım. Zaten sıkılmıştım baya. Ama sonra M'im sezon finalinin çok fena olduğunu söyledi. Tekrar izlemeye başladım. Ama bu bir aydır onu da izlemiyorum sanırım.Ve şu aralar Hellcats'e de başladım, neyime güvenerek bilmiyorum. Diziyi sevdim Aly'i severim ama çok hızlı ilerleyen bir konusu var, bir sezona sığdırılacak bir olayı iki bölümde anlattılar. İlginç geldi ne bileyim. Neyse onu da zaman buldukça izliyorum işte. Bundan önce mesela Flash Forward da bitirdiğim diziler arasında. Ya da Sherlock 3 tane 5 partlık mini dizi şeklinde çıkmasına rağmen hala yeni bölüm umuduyla yanıp tutuşan bir insanım. Ve ve ve Glee'yi unutmamak lazım. O diziyi bayadr terkedemedim bak. Sürekli onu izliyordum. Ben müzikal severim. Ve böyle bir dizi. Tamam çok seviyorum işte. Bir ara Desperate Houswifes'ı da takıntı ypmıştım. Hatta ne zaman e2 ya da cnbc'de denk gelsem izlerim bırakamam. İzleyip bıraktığım onlarca dizi var ayrıca. Life Unexpected Merlin ya da How I Meet Your Mother'a da başlamıışımdır tabi de. Bu yoğunluk arasında kaynadı onlarda. Ama cnbcde denk gelsem bi The Big Bang Theory, Chuck, Pushing Daisies, Cold Case, Ghost Whisperer, Two and Half Man falan asla kaçırmam.


Yani öyle. Şimdi bir tanesini seçip açıp izlicem. Hoşçakalın. :)


9 yorum:

  1. hepsini izliyor musun bunların ? :O

    YanıtlaSil
  2. İzlemez mi,bazen ben ona eşlik ediyorum..:)Paslaşıyoruz biz dizi bulduk mu..:D

    YanıtlaSil
  3. Evet Nikita'yla sürekli bi dizi izleme, dizi anlatma, "Bak bunda ne oldu", "Yuh hala onu izlemedin mi!", "Heey bunda bu oynuyormuş!" modumuz vardır. :)

    YanıtlaSil
  4. Ahahaaa..:)) Dizi telaşesi.."Kız hala izlemedin mi?","Allah belanı vermesin hemen izle!"..Kumsal unutur ben gider nöbet tutarım..:D

    YanıtlaSil
  5. Dizi miziyi boşwer git film izle. Zaman kaybı bunlar.

    YanıtlaSil
  6. Katılmıyorum. Şu ara piyasadaki filmlerden daha kaliteli diziler çekiliyor neredeyse. Bir Flash Forward. Ya da Sherlock bana film tadını verebiliyor.

    YanıtlaSil
  7. "Pretty Little Lears" 1. sezonu bende izledim, Ocak ayını bekliyorum şimdi. Gerçekten güzel bir dizi "FlashForward"ide anca 2. sezon başına kadar takip edebildim, Lostu ise 3. sezon çok çabuk sıkılıyorum sanırsam. Sonunu getiremiyorum dizilerin.

    YanıtlaSil
  8. Flash Forward zaten tamamen bitti canım. Çok üzülerek söylesemde benim o konuda bir umudu kalmadı. Yani zaten abc diziyi bıraktı sonra Fox alacak dediler ama sezon biteli ne kadar oluyor bir haber bile çıkmadı. Sanırım izlediğimiz sezon değil tamamen dizinin finaliydi. :/ :(
    Pretty Little Liarsı da çok seviyorum.İkinci sezonda ne olacak acaba meraklardayım. Ama reytinglerden dolayı erken ara vermeleri çok sinrimi bozdu o ayrı. Tamam canım dizilere de trip atmayayım bence. Bekleyeceğiz bakalım. :)

    YanıtlaSil