Pazar, Ekim 3

Cherrybomb

Cherrybomb evet. Duyunca dedim nasıl tatlı bir kelimedir bu.
Film ararken ilk karşıma çıktı bu ad, filmi açıp izleme sebebim oldu. Ve çko da memnun kaldığım için paylaşmak istedim. Film 2009 yapımı ve çok kaliteli. Tanıdık olarak -en azından benim için- sadece Rupert Grint var. Ama diğer tüm oyuncular da çok iyi performans göstermişler. Başroldeki diğer çocuğun yolunu açacağını düşünüyorum bu filmin. Öncelerden pek fazla projesi olmadığını gördüm. Asıl kızımız da Linds'in Mean Girls'ünden pek de hatırlayamayacağımız bi karakter. Ama bu filmde o da gayet iyiydi. Bi ara umarım üşenmem de favori filmlerim kısmına eklerim onu da.

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Ve ikinci olarak d bugün The Runaways'ı izledim. Duymadığım bi gruptu kendisi, bu film de onların biyografileri olarak çekilmiş. Film kötü değildi beğendiğimi söyleyebilirim. Kristin'e olan nefretim azaldı azıcık, kızımızın vampir ayartmaktan başka işleri olduğunu da görünce. Dakota'yı severdim zaten. İkisini bi arada görmek yine önyargılarımın hareketlenmesine sebep olmuştu ama bastırdım, izledim, memnun kaldım. İzlenir. Iı şey Runaway'e nereden gelmiştim. Evet, cherrybomb diyorduk. Filmde gösterilene göre grubun çıkış şarkıları. İndirdim dinliyorum mutlu oluyorum şu an. =D O da ayrı bi tavsiye edilir. Filmde Dokotadan dinliyorsunuz kendisini. O da iyiydi canım. Ama orjinalini de bi dinleyin.

Bu The Runaways;

TheRunaways.jpg image by vesperTiLo

Bu da Cherrybomb;



2 yorum:

  1. ya the runwaysi aşırı merak ediyorum çünkü ben bir dakota hayranıyım!!!! ölücem meraktan

    YanıtlaSil
  2. İstersen linkini ekleyeyim. Çok sorunsuz izledim ben internetten hem de. İzlemelisin yani bence de. :)

    YanıtlaSil