Çarşamba, Ekim 27

Bazı Zevkler, Pahalı Zevkler

Nikon'a sorarım. Makinaların neden bu kadar pahalı diye. Zengin kızlarının elinde görüp neden içimi ezdiriyorsun diye. Benimle derdin ne diye. Beni anlamaz. Türkçe bilmiyor kendisi. D80. Bakın dikkat edin 90 bile değil. Bir d80 takıntısıdır gidiyor bende senelerdir. O zamandan bu zamana biriktirsem alırdım da bendeki de miğde, bende ki de can. O kadar para biriktirmeye dayanır mı bendeki doyumsuz nefis. Her seferinde tamam olacak galiba diyorum, bir sorun çıkıyor.Ya annemden böyle büyük isteklerde bulunacak kadar, böyle büyük hediyeler hakkedecek kadar uslu çalışkan hayırlı vs bir evlat olduğumu da düşünmüyorum açıkcası. Babamı söylemiyorum zaten. Sanırım ilk fiyatını duyduğumda dediğim gerçek olacak. "İlk maaşımla". Belki ilk maaşım ufak birşey olur ama o zaman x2 x3 yaparım, onu kesiyor gözüm. Bankaya yatırırım ya da anneme emanet ederim, yaparım birşeyler. Ya ama yapıcam. Bir gün uyanıcam ve baş ucumdaki komidinde kitabımın yanında bir makinem olucak. Ve onu alıp çıkıcam dışarıya. Dağı bağı çayırı çekicem. Kıyıköye ve Faralyaya tekrardan gidip fotoğraf komasına giricem. Bir sene önce vazcaydığım Moda Fotoğrafçılığı mesleğinden genzime yapışanları ablamı Sayla'mı Seli'mi Aslola'mı modelim yaparak gidericem. Of yapıcam işte. Bazı zevkler pahalı oluyor, naparsın. Böyle yıll boyu beynini kemirip kendine küfrettiriyor.

Bak bak havalara bak. Alain Delon.
 Bu arada :)


Günün resmi mi desem artık günün animesi mi, fan artı mı, digital artı mı, bilmiyorum ama;
Çok duygusal be abi.

8 yorum:

  1. İşte ya bende bende bende d80 istiyorum.Allahım neden bize bu eziyeti yaşatıyosun.Neden ben bu makina için hergün saçma sapan para kazanma yolları düşünüyorum.Ve evet neden bu makinayı zengin şımarık kızların eline verip oyuncek ediyırsun.Ah ah.Yaramı deştin valla.
    Eeen yakın zamanda alabilmen ve alabilmem dileğiyle canım :)

    YanıtlaSil
  2. Aah ah inşallah canım ya! Böyle artık milletin elinde gördüğümde küçük emrah moduna girmekten ya da beynimden 50 çeşit hırsızlık teorilerinin geçmesinden bıktım. O raddeye gelmeden artık umarım alırım-alırsın. :)

    YanıtlaSil
  3. ya inşallah olur canım ve bence bu azimle olucak! :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah Mia'm ya valla. :)

    YanıtlaSil
  5. Blogumda Ödülün Var Bakarsan Sevınırım :)

    YanıtlaSil
  6. @Mia Wallace
    Fazla iyimsersin. Azimle değil çalışarak elde edilir.

    @MKumsal
    Ben de zamanında bilgisayar kurabilme aşkı ile yanıp tutuşuyordum. Ama hiçte öyle normal bir PC değil. Gayet uçuk ve kusursuza yakın. Ailemin muhtemel bir PC'ye o kadar para verilmez şeklinde karşı çıkacağınıda biliyordum. Ama geçte olsa çalışıp elde ediyorsun.

    YanıtlaSil
  7. #StummScream: Demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Şu an okulum çalışmama engel saatlerde ama bu yaz çalışmayı düşünüyorum. Zaten işi öğrenmek için her cumartesi matbaaya gidiyorum sonra çok bocalamıyım diye. Yazın da işe başladığımda kazandığım paraların nereye gideceği konuda açık. Zaten çalışıp elde etmekten güzeli de yoktur zoru da eminim ki.

    #Hayalci: Uçuyorum hemen. :)

    YanıtlaSil