Salı, Kasım 9

Memnun Oldum Psiko

Kendinle tanışmak numara 1: Benim'ci. Benim için kendi malım her zaman değerlidir ki bu beni az çok bencil yapar. Bu şey gibi değil, herşey benim olsun! Hua dünyalar benim olmalı! Çok daha masum bir huy aslında. Sadece kendimin olana kadarşı aşırı ilgim ve alakam var. Benim masam benim bilgisayarım benim deftesim vs. Süt kardeşim bu yüzden benim çok bencil olduğumu düşünüyor. Öyle olmadığımı biliyorum çoğu zaman bazı eksiler tüm artıları götürebiliyor.
Kendinle tanışmak numara 2: Ayrıntıkolik. Herşeyin en dibindeki bit yeniğini bulmakta üstüme yoktur. Adam tanımam yani. Biraz da beni titizliğe iten bir durumdur bu ama sadece bana ait olan şeylere karşı toplu olma kaygım olur (bkz:num1) diğerleri gram umrumda olmaz. Dışardan fena halde dağınığımdır yani. 

Her neyse. Şimdi daldan dala atlamış olmak istemiyorum ama konumuzun bunla uzaktan yakından alakası yok. :)

Gün gelir Kumsal'ın bilgisayarı modem algılamaz, Kumsal internetsiz kalır. Bu günler seyrek ama çok karın ağrılıdır. Yine böyle bir günde Kumsal bilgisayarının başına geçer ve kaldırdığı tüm oyunlar için kendisine bir güzel söver. Daha sonra da daha önce yapmaya karar verip bıraktığı bir işi hatırlayıp müzik dosyalarına dalar.


Bir müzik arşivim var kendi çapımda. Bu tarz şeylere arşiv denmemekte farkındayım ama benim için 'benim' müziklerim, 'benim' arşivim. :) İşte dün gece ben internetsiz kalınca başladım bu şarkılarımı toplamaya. Şarkılar tamamen dağınık bir şekilde duruyorlardı. Onları söyleyenine göre dosyaladım, resimledim. Saatlerimi aldılar ama ayrıntıkoliğim işte. O resimleri tek tek netten bulup oraya koymasam ölürdüm. :)




 
Kendinle tanışma numara 3: Böyle de psikopatım işte.


Müziksiz bir hayat hatadir.
                              Nietzsche

'der giderim. :) İyi akşamlar.




10 yorum:

  1. Çok az değil mi bunlar facebook insanı...

    YanıtlaSil
  2. vayyy.. Kumsal sende iyi sabır var ben resimlere bakarken öldüm sen bunları tek tek yaparken ölmedin mi?
    Ama süper olmuş özendim ben de yapıcam sanırım!

    YanıtlaSil
  3. Aslında haklısın orada çok eksik var. Ama özellikle bulduğum ve benimsediğim çoğu şarkı tekti. Yani sanatçının tek şarkısı vardı o yüzden dosyalamadım. Onlar da aşağıda bir yerlerde ikinci üçüncü şarkıları bekliyorlar. Sonra onlara da ayrı dosya açacağım.

    Mia'm valla biraz öyle ya. Ben Duff fanıyım. Asıl arşivim onadır onu bir görsen. Binlerce resim binlerce dosya :) Yap yap kolay gelsin. :)

    YanıtlaSil
  4. Aa Bence Cok Hos Olmus Gayet Guzel Muzıklerde :))

    YanıtlaSil
  5. Evanescence'ın üstüne tıklamaya çalışıyorum.
    çal çal çal...

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler mydreamcım :)

    Link atsamıydım ne. :)

    YanıtlaSil
  7. vallla sabır işi MKumsalcım :) ama her telden takılıyosun ya güzel bence ..müziğin evrensel olduğunu hatırlaattın:)
    kendine iyi bak ; benyeşileçalançikolataromalıhuysuzbireylül!düm :)

    YanıtlaSil
  8. Biraz karışık bir playlist olmuş ama :) Tek psikopat sen değilsin bu konuda. Ben üzerlerine resimlerini koymam ama her grubun-sanatçının kendi dosyası vardır. Aynı şekilde fotoğraflar da öyle açıkta durmaz. Gerçek hayatta da bilgisayardaki kadar düzenli olabilsem keşke :))

    YanıtlaSil
  9. Mımmmmmmlendınnnnnnnnnnnnnn :D

    YanıtlaSil
  10. aşkolsun:) Valla öyle ya her telden dinliyorum müzik dediğin öyle güzel. :) İsim süper olmuş bu arada. Yazarken çok zorlanıyordm diğerini.

    FM:) Evet fena karışık bir playlist. Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Ben de normal hayatta beceremem ama kendi bilgisarımdaki topluluk hiçbi yerde yoktur. :D

    Mydream:) Geliyoruuum. :)

    YanıtlaSil