Cuma, Kasım 5

Dans, Dans; Kurs, Kurs!

Sıkılıyorum.
Evet basbaya konu bu. Sıkılıyorum.
Sanırım asosyallikten ölücem bu aralar. Ne yapacağım, bilmiyorum. Çıkıp bilmediğim yerlere gidesim geliyor, haftalığım suyunu çekti, güvenemiyorum. Aşırı derecede alışveriş yapasım var ama sebep yine aynı, miğdeme indirdim yine onca parayı. Kursuma şikayet ediyordum ama şu an özlüyorum, en azından hafta sonu bir dışarı çıkıyordum.
Yapacak birşey yok kurslara saldıracağım yine. Aslında taşınmada önce annemle bir konuştum. Resim kursu bu sene için bana şart. Gitmek de istiyorum tabii. Ama asıl gitmek istediğim yer Afrocubanos. Dans kursum.

Latin dans dersleri alıyordum iki sene evvel. Çok da mutluydum bu durumdan. Güzeel mi güzel, tatlı mı tatlı bir hocam vardı; Seda hoca. Kendisini tanıyıp sevmeyecek insan tanımıyorum. Hem çok sıcak hem de çok asil. Şu an yürürken bi sopa yutmuşcasına dik yürümemin sebebi yine odur. Bir aralar idolümdü kendisi.
O böyle salonun kapısından çıkıp aynanın önündeki yerine geçene kadar gözlerimiz onu tekip eder içten içe iç çekerdik (ay ne içli oldu). Diğer Sait hocam bizim dersimize girmezdi, kendisi Seda hocanın sevgilisiydi falan. Her neyse son gittim geçenlerde ziyarete. Taşınıyormuş kurs. Ama yine istiklalde. En başına taşınıyorlarmış. Daha bir sevindim, daha büyük ve daha kapsamlı bir yer olacakmış.

Annemle konuşmamız olumlu geçti. Bizim için zamanında baya indirim yapılan dans kursumun parasını annemin azcıkın gözüne sokmak suretiyle kabul ettirdim. Resim kursuna bu sene ismekte gideceğim.İki kursa para yetiştiremez kadın farkındayım çünkü. Böyle ayarlayabilirsem ne mutlu bana. Okul, resim ve dansı bir arada idare edebilirsem belki bir baltaya sap olduğumu falan hissederim. Seda hocamla böyle bol salsalı bachatalı cha cha chalı günlere kavuşmayı hasretlen bekliyorum. Dua edin benim için ya, yoksa evimde parkelere kök salacağım.


Dans kokan birkaç resimle de uğurlarım sizi.
İyi akşamlar beyler bayanlar.







5 yorum:

  1. Dans bende istiyorum ama gel gör ki kıçımı kaldıramıyorum ayrıca bana şart birde yani çok böyleee omuzlar aşağıda yürüyorum:/

    YanıtlaSil
  2. Gün gelicek senin yaptığın dans resimlerini görücem bloglarda ;)

    YanıtlaSil
  3. #Marla: Marlaa, kesinlikle sakın durma derim sana. Eğer dansa karşu ufak bir sempatin bile varsa git ve kayıt ol. Sonra zaten kapılıyorsun. Umarım güzel bir kursa ve iyi bir hocaya denk gelirsin, o zaman sevmeye doyamazsın dansı. :) Hem de gerekli görüyorsan kendin için yürüyüşün duruşun için, bence hiç durma.

    #8ex-en8: Umarım :) Çizmeyi becerebildiğimde kesin yaparım dansla ilgili birşeyler..

    YanıtlaSil
  4. ben bi dans kursu açayım zengin olurum boşuna doktora falan peşinde koşuyorum

    YanıtlaSil
  5. Bence de köşeyi dönersin yani.

    YanıtlaSil